Noe vi spiser mye e pasta. Og pølse. Men tenke jo at eg må gjøre den og litt sunnere, så woka litt grønnsaker til. Også her prøve eg å holde tallerkenmodellen. Vanligvis e ikke grønnsaker representert i det hele tatt, så e jo en betraktelig forminsking av den "vanlige" kosten. Og bra e jo det. Men må si at den her wokblandingen nok ikke va en helt innertier til den her retten. Passa ikke helt sammen. Så trur eg må prøve å leite videre på tilbehør til pølse og pasta. Klappe meg sjøl på skuldra for forsøket, og at eg faktisk spiste opp alt selv om det ikke passa helt. :)
Talerkenmodellen trur eg e lurt å følge ja. Har du prøvd fullkornspasta? Vi bruke bare det no, va litt uvant i begynnelsen, men no syns eg det e veldig godt! Kanskje det går ant å prøve litt middelhavsgrønnsaker til; løk, hvitløk, tomat, paprika, squash, augergine etc...??
SvarSlett