En middagsform eg bruke ganske mye e småretta. Eg føle meg avhengig av å prøve ut nye oppskrifte og spise mat som nødvendigvis ikke e så barnevennlig og da e småretta genialt. Det e jo ofte litt ekstra arbeid, men det e det verd syns eg.
På fredag blei det piroger med kjøttdeigfyll og piroger med potet og løkfyll. Til det hadde vi en lun blomkålsalat med soltørka tomat, rødløk, potetresta og litt ost, vi hadde også tzatziki, salatblader, tomatsalat og avokado.
Her kan man jo variere i det uendelige. Veldig grei middagsform syns eg og så e det en fin måte å få spist opp resta på også :-)
Så spennende det ser ut! Litt sånn tapas sånn egentlig. :) E jo ikke så dumt å ordne sånt. :) Bil nok bli helgemiddag, å ikke til hverdags. Synes ny mat e skummelt eg. E en plass eg driv å utfordre meg litt på. Uheldigvis e gubben enda mer lettskremt enn meg der. :P Eineberget
SvarSlett