I går hadde eg "vegetarlasagne" til middag. Egentlig e det ikke en lasagne, for den har ikke lasagneplate men eg har no bynt å kalle den for det så da fortsette eg.
Eg har lagd den i mange ulike varianta, men den her gangen hadde eg i :
squash
aubergine (som eg hadde forstekt litt)
blomkål
tomat
paprika
sopp
Det her hadde eg lagvis i en ildfast form, før eg hadde litt ost på toppen. Inn i ovn på 200 grader i ca 20 min. Toppa med litt parmesan og bladpersille blei det heilt nydelig!
Eg har også brukt å lage en tomatsaus med løk og kvitløk som eg har hadd mellom lagan, eller litt cottage cheese, creme fraice eller rømme. Andre ingrediensa eg har hadd i med hell e brune bønner, fersk spinat, selleri,potet.....rett og slett det man har i kjøleskapet. Kjapt, sunt og digg!!
Det skal forretsen sies at mann og barn va borte, så da kunne eg gå bananas i grønnsaksskuffa :-)
Så spennende! :) Trur eg må kjøpe meg en sånn porsjons ildfast form så eg kan lage sånt til meg åsså! Trur ikke eg får mann og barn med på det samme. Eineberget
SvarSlett